Historien

Siden marts 2019

Rejsen begyndte den 23. marts 2019…
Det var her, at en gruppe passionerede individer samledes for at etablere et fællesskab for entusiaster af samme kaliber.

I april 2022 tog I.C.E som organisation sine første skridt ved at danne et Counter-Strike hold til ESEA Open-sæsonerne 39 og 41.
Sæson 39 blev afsluttet med 6 sejre og 8 tab.
Sæson 41 blev afsluttet med 5 sejre og 9 tab.

Bevæbnet med nye erfaringer indtrådte organisationen i en ny fase fokuseret på at skabe et imødekommende rum for mange at deltage i E-sport.

I år 2023 har vi styrket vores ledelsesteam; pralede af forskellige færdigheder, baggrunde og passioner. Vores primære ambition er at etablere en forening, der vil blive flagskibshubben for E-sport i Danmark.
På dette tidspunkt har vi tre hold hver med unikke ambitioner og mål, men under solid styring fra vores bestyrelsesmedlemmer og dedikerede frivillige.
Tøv ikke med at kontakte os eller deltage i vores Discord! Ved at gøre det kan du blive en del af vores spillerdatabase, hvor vi prioriterer gennemgangen, når nye hold opstår.

Vi håber, du vil være med til at forme fremtiden for E-sport sammen!

2024 er begyndt med talrige spændende udviklinger inden for I.C.E Org. Vi startede året ved introduktionen af to nye power league-hold accepteret i Power Division A. I.C.E Cream i Division A and I.C.E Flames in Division C.
I.C.E Cream sluttede på ottende plads
I.C.E Flames endte også på ottende plads.

Kyhn, Axiliúm, MikSD og Alpha

Mission​

Mission……

Vision​

Vores vision er at skabe et fællesskab med plads til alle inden for e-sports verdenen samtidigt med du har muligheden for at udvikle dig både personligt og e-sports messigt

Værdier

Plads til alle​
E-sport​

Formand

Nicolai “Kyhn” Sahl

Næstformand

Andreas “Axiliúm” Madsen

Kasser

Mikkel “MikSd ” Engelsborg Hansen

Bestyrelses medlem

Kasper “Alpha” Holst Andersen

Scroll to Top